• Sibiu, Calea Dumbravii nr 135
  • 0745633772

Despre noiEurosib Imobiliare - Agentie imobiliara in Sibiu

  Eurosib Imobiliare este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Sibiu. Din anul 2006 , de cand am infintat agenntia, am incheiat cu succes multe tranzactii, iar clientii care au apelat la serviciile noastre imobiliare s-au declarat multumiti de profesionalismul , seriozitatea si implicarea de care au dat dovada agentii nostrii imobiliari.

              Echipa Eurosib Imobiliare i-ti poate oferii cele mai complete solutii imobiliare din Sibiu , si anume solutii pentru vanzarea, cumpararea , administrarea sau inchirierea de toate categoriile de imobile din Sibiu : case , apartamente , terenuri , spatii ( comerciale, birouri si industriale ) .               

             Echipa noastra este formata din oameni tineri, experimentati , dinamici si cu dorinte puternice de a-si atinge scopul si potentialul maxim.

             Agentul/Brokerul nostru imobiliar i-ti este dedicat tie, dedicat potentialului client, practic de cand ai apelat la serviciile agentiei nostre brokerul este brokerul tau personal.

             Pasiunea pentru excelenta ne face sa ne respectam intodeauna angajamentul luat fata de client.

      Cum te poate ajuta agentia imobiliara Eurosib Imobiliare din Sibiu

     Agentii nostrii imobiliari au o experienta bogata si sunt prezenti zilnic pe piata imobiliara din Sibiu . Agentii nostrii cunosc foarte bine piata imobiliara si te pot sfatui astfel incat sa stabilesti un pret bun si corect pentru tine.

  • Promovarea propietatii tale este un lucru foarte important pentru agentii nostrii si de aceea promovarea propietatii tale devine primul lucru de care se ocupa agentii nostrii imobiliari.
  •  Agentia Eurosib Imobiliare detine o serie de site-uri proprii, bloguri imobiliare proprii care impreuna depasesc 1000 de vizitatori /zi . De asemenea agentia posteaza zilnic anunturi pe principalele site-uri de anunturi imobiliare, fie gratuite , fie cu abonament platit. Agentia este prezenta si in ziarele locale cu anunturi de mica si mare publicitate. Practic colaborarea cu agentia imobiliara Eurosib Imobiliare Sibiu creste sansa ca imobilul tau sa fie vandut in cel mai scurt timp.
  •  Nu platesti nimic pana nu vin rezultatele, costurile de publicitate si promovarea imobilului dumneavostra sunt suportate de catre agentie.
  •  Va oferim consultanta bancara gratuita in vederea accesarii unui credit imobiliar sau Prima Casa prin bancile partenere agentiei.
  • Va oferim consultanta imobiliara necesara stabilirii pretului imobilului dumneavostra; consultanta in vederea pregatirii actelor pentru notar , banca .
  • Recomandari de specialisti in domeniu : notari, avocati , topometristi , evaluatori imobiliari, evaluatori energetici , arhitecti  etc.
  • O baza de date bogata cu cumparatori
  • O baza de date cu imobile aflate spre vanzare sau inchirere
  •  Portofoliu bogat de clienti

 

                  Director Agentie Imobiliara

Robert Iordache

tel: 0745633772 , 0734526991

e-mail : eurosibimobiliare@yahoo.com